It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Kojicí polštář Matýsek musíte mít!

Kojicí polštář Matýsek musíte mít!

Kojicí polštář Matýsek musíte mít!

Pokud chcete kojit své miminko, mít přitom dostatek pohodlí, a zároveň předcházet bolestem zad, kojicí polštář „Matýsek“ by neměl ve Vaší výbavičce chybět.

Tuto šikovnou relaxační pomůcku využijete nejen v období kojení, ale také před ním a po něm.    

Komfort při kojení

Psychická pohoda, správná technika a dostatečný komfort, to jsou základní stavební kameny úspěšného kojení. Pokud nejste psychicky v pohodě, Vaše miminko to vycítí a bude během kojení rovněž stresováno. V případě nesprávné techniky bude mít problém se sáním. A pokud nezaujmete pohodlnou polohu, nemůžete si vychutnat vzájemné chvíle blízkosti, tak jak byste si přála, a navíc riskujete bolesti zad. Kojicí polštáře umožní zaujmout optimální polohu při kojení (můžete s nimi kojit prakticky ve všech polohách), čímž přispívají nejen k většímu pohodlí, ale zároveň podporují správnou techniku kojení a navozují tak u matky a dítěte psychickou pohodu.    

Relax v těhotenství

Relaxační, těhotenský a kojicí polštář Matýsek se Vám bude hodit již od druhého trimestru těhotenství. S růstem bříška totiž dochází ke změně těžiště Vašeho těla, což mívá za následek nepříjemné bolesti bederní páteře. Kojicí polštář proto přes den využijete jako relaxační pomůcku během chvil odpočinku například v křesle či na pohovce, v noci Vám pomůže zaujmout vhodnou polohu při spánku – v těhotenství, kdy je ideální poloha na boku, zajistí spolehlivou oporu Vašemu bříšku.

Polštář využijí i děti

Ani po ukončení kojení neztrácí polštář svůj význam, lze ho použít jako oporu při sezení, anebo jako ochranný mantinel pro miminko, aby nespadlo. Polštář je rovněž ideální k polohování nedonošených dětí, kdy přejímá funkci umělé dělohy. Děti si obvykle na polštář zvyknou a nechtějí se ho vzdát ani poté, co začnou chodit – pak jim slouží jako hračka. Jak by ne, je ušitý z vysoce kvalitní bavlny a pyšní se pěkným designem. Maminky si pochvalují, že potah lze prát. Při dlouhodobém užívání oceníte, že výplň (buď EPS kuličky, nebo PES duté vlákno)lze dle potřeby snadno doplňovat.             

Pelíšek pro miminko

Specielně pro miminka se vyrábějí pelíšky neboli relaxační vaky. Drobné EPS kuličky ukrývající se pod krásným bavlněným nebo fleesovým potahem, jemně masírují tělíčko miminka, které se ve vaku cítí neobyčejně příjemně – v teple a pohodě. Díky unikátnímu pásu se nemusíte bát, že by Vaše miminko z vaku vypadlo. Vzhledem ke své uklidňující schopnosti je relaxační pelíšek pro miminko výbornou pomůckou i ke zlidnění hyperaktivních dětí. Větší děti mohou na vaku sedět. Pelíšek pro miminko podobně jako kojicí polštář využijí jak děti, tak dospělí.