It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Ještě nemáte pelíšek pro miminko? Máme pro Vás pár důvodů proč si pelíšek pořídit.

Ještě nemáte pelíšek pro miminko? Máme pro Vás pár důvodů proč si pelíšek pořídit.

Ještě nemáte pelíšek pro miminko? Máme pro Vás pár důvodů proč si pelíšek pořídit.

Pelíšek pro miminko, je unikátní, relaxační vak nejen pro miminko, ale pro celou rodinu.

Novorozenec se v pelíšku cítí v bezpečí jako u maminky v bříšku. Větší děti jej využijí jako sedací vak. Popřípadě pelíšek můžete využít místo křesla, když k vám přijde návštěva. Je to prostě všestranný pomocník pro celou rodinu.

Z čeho a jak se pelíšek vyrábí?

  • všechny výrobky, které prodáváme v našem e-shopu, si také sami vyrábíme. Takže máme 100% jistotu, z čeho a jak je pelíšek vyrobený.

Pelíšek obsahuje tři části, sypek (vnitřní část), potah a bezpečnostní pásek:

Sypek:

  •  je vnitřní část pelíšku, bílé barvy, která má všitý zip, aby se výplň pelíšku dala snadno doplnit dle Vašich potřeb. Jako dárek se ke každému  pelíšku dostanete 5l EPS kuliček zdarma, na doplnění


Potah pelíšku:

  • můžete vybírat z více barevných i materiálových provedení. Materiál používáme 100% bavlnu nebo fleece. Bavlna je příjemný, chladivý materiál oproti fleecu který je „ňuchňací“ na dotek a hřeje.


Bezpečnostní pásek:

  • zabrání aby vaše miminko spadlo z pelíšku, je připevněný na druky a můžete jej dle potřeby posouvat nahoru, dolu nebo zužovat. Prostě vše je vyrobeno tak, aby vaše miminko mělo, co největší pohodli a bezpečí.

pelíšek pro miminko - fleece fialovýpelíšek pro miminko - hvězdy hnědépelíšek pro miminko  žirafa zelená

 

Doufáme, že jsme vám poradili, jak si vybrat správný pelíšek pro vaši rodinu. Pokud budete mít dotazy, napište je do diskuze níže. Rádi odpovíme a poradíme s výběrem pelíšku.
Všechny pelíšky pro miminka jsou skladem a odesíláme je do 24 hodin. Tak neváhejte a pořiďte pohodlí sobě i svému miminku.