It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Výbavička pro miminko, co vlastně budete a nebudete potřebovat.

Výbavička pro miminko, co vlastně budete a nebudete potřebovat.

Výbavička pro miminko, co vlastně budete a nebudete potřebovat.

Narodilo se vám miminko? Nebo jste zatím v očekávání a čtete různé diskuze a články co všechno bude vaše miminko potřebovat?

Neděste se, opravdu nebudete potřebovat vše, co kde píšou. kolem miminka (zvláště u prvního) celá rodina kupuje spousty zbytečností, které nikdy nebudete potřebovat. Nekupujte si spousty věcí dopředu, nikdy nevíte, jak vaše miminko bude velké, jak rychle poroste a co budete potřebovat.
Jeden příklad za všechny, když jsem šla na porodní sál s prvním synem, doktorka ho zvážila, změřila a vše co se dnes před porodem dělá. Povídá „maminko tu půjde jak po másle, malý je maximálně 3 kilový“ Jako po másle vše šlo, to je pravda, ale malý neměl 3 kila, ale 3 800g. Po porodu se mi pak paní doktorka přišla omluvit, že takto se ještě nesekla. Když to vezmu na výbavičku pro miminko, tak se paní doktorka sekla o jednu dětskou velikost, kterou mám ve skříni na památku, ale nikdy jsem ji nepoužila. Ani u druhého syna :)

Každé miminko je zkrátka jiné a proto potřebuje i jinou výbavičku, než miminko kamarádky nebo sousedky.

Na co nezapomenout?

určitě na kojicí (těhotenský) polštář a pelíšek pro miminko. Kojicí, relaxační, těhotenský polštář

  • je úplně jedno jak polštářek nazveme, je to ale opravdu velký pomocník jak pro maminku, miminko i celou vaší rodinu. V těhotenství pomáhá mamince při spaní na boku, nebo jako opora při sezení, nebo čtení knihy,.... Samozřejmě polštářek ocení i unavený tatínek, který si na kojícím polštářku velice rád odpočine.

Polštáře se dělají ve více velikostech, barvách, různí výrobci,....

  •  Kojicí polštáře Matýsek, vyrábí dvě velikosti: Maxi a Standard, pokud si polštářek kupujete v těhotenství je lepší velikost Maxi, jestli jej budete mít pouze na kojení, stačí vám Standard.

výplň polštářku si můžete vybrat, podle toho co vám vyhovuje.

  •  EPS kuličky nebo PES duté vlákno, záleží jenom na Vás, co je vám příjemné. Pokud si vyberete špatnou výplň, není žádný problém polštářek vrátit a vyměnit za jinou výplň. V tomto případě, neúčtujeme poštovné za výměnu.


Pelíšek pro miminka:

  • novinka pro miminka, děti i dospělé. Pelíšek je relaxační vak pro celou rodinu, ideální pro novorozence i nedonošené děti. Budete překvapení, jak se Vaše miminko v pelíšku uvolní a uklidní. Bezpečnost miminka, zajišťuje bezpečností pásek, který můžete posouvat nahoru, dolů, nebo zmenšovat velikost pásku. Vše pro pohodlí Vašeho miminka.
  • Pelíšek má samozřejmě snímatelný potah, který můžete snadno vyprat. Výplň tvoří EPS kuličky, které snadno doplníte dle potřeby.


Takže neváhejte a chtějte do „kouta“ pro miminko pelíšek nebo polštářek, Určitě nebudete litovat, že jste utratili nějaké penízky za sebe a své miminko.
Pokud máte dotazy, velice rádi Vám je zodpovíme níže v diskuzi u článku. Přejeme Všem krásný den.