It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Těhotenství opravdu jiný stav pro celou rodinu

Těhotenství opravdu jiný stav pro celou rodinu

Těhotenství opravdu jiný stav pro celou rodinu

Těhotenství opravdu jiný stav pro celou rodinu

Každá holčička se těší, až jednou bude maminka, hrajeme si s kočárkem, vaříme v kuchyňkách, namlouváme si kluky už od školky, ale když se dozvíme, že jsme těhotné, nevíme co dělat.

Také jste objevili na těhotenském testu dvě čárky?

Nevíte, zda se radovat, brečet, plakat,….
To je normální, všechny se strašně těšíme na vlastní rodinu, když se nám to konečně podaří, máme smíšené pocity a ze své zkušenosti musím říci, že jsem se snad poprvé v životě začala i bát. Ale je to nádherný pocit, že máte pod srdíčkem malého človíčka, o kterého se budete muset postarat a vychovat z něj „slušného“ člověka.
Tak tyhle pocity jsou známkou toho, že jste opravdu v jiném stavu
Začnou Vám chutě, které jsme před těhotenstvím nikdy neměla, a začne se Vám rapidně měnit postava i náhled a názor na svět a vše kolem Vás.
Bříško roste, a pokud patříte ke šťastným těhulkám, co přiberou tabulkových 10 až 12 kilo, můžete být sama na sebe pyšná. To já jsem přibrala kilo 22 a moje kamarádka dokonce 30 kilo. Což už se dost špatně dostává dolů
V devátém měsíci se začnete bát porodu, a většina maminek, i když to neřeknou nahlas, se začnou bát. Jak tak velké miminko může vylézt ven? Věřte, může. A vůbec se Vás nebude ptát kdy a jak.

Takže na závěr:

Těhotenství je krásné období plné nových vjemů, pocitů a nálad. Počítejte se změnou chování u celé Vaší rodiny a hlavně spěte a spěte, všude a kdekoliv. Budete potřebovat hodně energie a síly, až se miminko narodí. A to platí i pro tatínky